Mariniers Monument Sittard

Er staat een mooi en indrukwekkend bronzen monument aan de voet van de Kollenberg. Het staat er ter ere van álle Nederlandse mariniers die na 1945 diensten aan het vaderland hebben bewezen. Gevallenen en overlevenden. Voor allen, maar speciaal voor de ca. 40 Limburgse mariniers die het leven lieten bij politionele acties in voormalig Nederlands Indië. Het monument is één van de maar liefst 14 oorlogsmonumenten die Sittard rijk is.

 

 

 

Dit jaar zal de herdenking zal plaatsvinden op zaterdag 20 november.  Elke afdeling kan15 man afvaardigen.

Voor vervoer naar Sittard zal worden gezorgd. Uw aanmelding kunt u sturen naar comutrecht@gmail.com    Aanmelden voor 2 oktober

Aansluitend aan de ceremonie is het gezellig samenzijn.
Deelname volgens volgorde van aanmelding.

Er zijn geen kosten aan verbonden