Datum is plaatsingsdatum.

REMEMBRANCE SUNDAY. 12 november 2023  Oproep vormen erewacht.

Zoals elk jaar zal er wederom stilgestaan worden bij het einde van de 1e wereldoorlog 11 november 1918. De  opkomst als erewacht bij deze herdenking van oud-mariniers  Bond van Wapenbroeders en andere legeronderdelen was redelijk maar ik hoop dat er meer aanmeldingen zullen zijn om een waardig eerbetoon te houden. Ook is de organisatie van de Remembrance Sunday is nu insamenwerking met de “Bond van Wapenbroeders”.

Na de geplande ceremonie zal er wederom bloemen geplaatst worden bij het Korea monument (1950-1953) ter nagedachtenis van de 5 omgekomen Utrechtse militairen.  Wij hopen u op 12  november te kunnen ontmoeten .  Verzamelen om 11:30 uur bij de ingang na de Algemene Begraafplaats Soestbergen, Gansstraat 167, 3528 EG Utrecht. De herdenking zal om 12:00 uur plaatsvinden. Wel even aanmelden bij onze secretaris. comutrecht@gmail.com.

Voor verdere informatie zie :   de-historie-van-remembrance-sunday